Release notes WAVEDESK Credit

Chronologisch overzicht terugvinden van de verschillende releases van het platform voor de huidige maand met een beschrijving van de nieuwe functionaliteiten en verbeteringen die zijn aangebracht aan het platform.
Een volledige historiek van releases kan u raadplegen via de onderstaande link.

Release 02/02/2024

Overzicht openstaande klanten
Het overzicht van de openstaande klanten voor particulieren en het overzicht van de openstaande klanten voor bedrijven is samengebracht naar 1 globaal overzicht.
De gewenste gegevens kunnen gekozen worden door een selectie boven de lijst van de openstaande klanten.

Venster voor de selectie van het type openstaande klanten in WAVEDESK Credit

Zoekfunctie documenten
Het venster voor de selectie van de documenten die moeten worden aangeleverd door de potentiƫle klant via het portaal is herwerkt.
We tonen nu 1 lijst met een samenvoeging van de categorie en de naam.
Ook is er een globale zoekfunctie voorzien om snel de lijst te kunnen filteren op een trefwoord.
De zoekfunctie is terug te vinden boven de lijst links.

Venster voor de selectie van de aan te leveren documenten

Algemene instellingen - uitbreiding
Uitbreiding met een extra parameter waar kan aangegeven worden dat het financieel plan binnen het kredietdossier niet moet worden weergegeven.

Release 08/01/2024

Automatische generatie afdruk E-id fiche (Eurofinco)
Bij het koppelen van een E-id lezing aan een contactfiche zal het platform nu automatisch een afdruk van de E-id lezing genereren en deze bewaren in de bijlagen onder de rubriek CRM-gegevens.

Afdruk E-id fiche
Aanpassing van de afdruk van de E-id fiche:
  1. Inbegrip logo van de officiƫle afdruk
  2. Afdruk van datum en tijdstip
  3. Afdruk van de bron van uitlezing
Contacten
  1. Automatische berekening van de leeftijd van het contact + weergave van de leeftijd in de lijst van de contacten
  2. Bijkomende kolom voor de status van de E-id kaart, hier geven we via een icoon weer wat de huidige status is van uitlezing van de E-id kaart. De mogelijke opties zijn:
    1. Niet aanwezig: we geven niets weer
    2. In orde: groene indicatie
    3. Vervalt binnen de 90 dagen: oranje indicatie
    4. Vervallen: rode indicatie